På bloggfronten intet nytt

Jag  vet jag vet - här har det inte skrivits något på länge. Jag är medveten om vissa klagomål som utfärdats mot detta - men - jag har kommit fram till att: har jag inget att säga behöver jag inte säga något alls. Nu är det så att jag för tillfället inte har något att säga - åtminstone inte i denna blogg. Jag återkommer gärna med tillägg så fort jag orkar skriva ett - och så fort det inlägget har ett inneboende värde av något slag.
Ibland känner jag bara helt spontant : orka blogga!
Sista tiden har jag avstått datorn och bloggen och så vidare, och nu mår jag riktigt bra och, ja, känner mig ordentligt tillfreds med mig själv (faktumet att allt pluggande hänger över mig som ett hotfullt moln, bekymrar mig dock titt som tätt)
Så hörni, bloggare där som kanske slaviskt skriver inlägg var eller varannan dag för - ja, någons skull - och ni, vännerna som läser detta - spring ut i vårvädret, låt solen stråla i era ansikten och uppfylla er av endorfiner och oxytocin, läs en bok, se en film, ät godis, lyssna på musik i er ensamhet - njut av livet, njut av det som finns här och nu, arkivera inte era dagar med bokstäver, utan med sinnen, tankar, känslor och drömmar. Bry er inte om att varje dag, varje timme berätta för andra vad ni upplever, lev för att uppleva allt för er egen skull och reflektera själva vad ni upplever, Försök själva att förstå meningen.
Logga ut, stäng av datorn och börja lev Livet Med Er Själva.






RSS 2.0