Stockholm, där flest singlar bor!

Kom just hem från den kungliga hufvudstaden, efter en händelselös tredagarsvistelse där. (Om det är nån som
saknat mig och/eller undrat var jag varit!)
Men det var på ett sätt väldigt skönt att komma härifrån, komma bort. Fast jag tänkte inte så mycket på det, eftersom jag har varit så mycket i Stockholm, att det börjar kännas som hemma.
och inte hann jag tänka över allt jag hade tänkt ta mig tid att tänka över, förutom på nätterna och på mornarna, då jag vanligtvis tänker över det här hemma.
Jag budgetshoppade eftersom min ekonomi inte är på topp just nu..(jo min ekonomi är bra det är bara så att jag har nån slags fobi  mot att bli av med pengar) så då har jag inte med mig så mycket hem.
Men lite intredning till rummet, en pyjamas från H&M och två toppar från underbara Zara ligger nu utspridda på min säng.
Hemresan blev genom ett regnigt Mellansverige (och i lägenheten i Stocholm kunde jag sitta och sjunga "Det regnar här i Stockholm idag, du har det säkert bättre än jag" men det gjorde jag inte- För det är allt jag kan på den låten, så det hade blivit oerhört ensidigt) (och dels så regnade det ju som sagt i Örebro också) men när vi nådde Grenadjärstaden och Örebro, sken solen som aldrig förr. Eller som Denise sa, jag kommer med solsken.

Eve hade eventuellt tänkt joina mig igår (i Stockholm) men det blev tyvärr inte av. Men å andra sidan hade vi inte hunnit göra så mycket iallafall, eftersom hon skulle kommit i fredagskväll och vi som sagt åkte idag.
Och eftersom det som sagt regnade.

Vid Hemköp här i Örebro fick jag syn på dagens chokladfondue, där jag satt i bilen  och lyssnade igenom  de outhärdliga låtarna på radio. Han parkerade sin vita företagsjeep mitt emot vår bil och såg på mig när han klev ur bilen (jag var glad att jag bar solglasögon som dolde mina trötta, halvt osminkade ögon) Han såg så ung ut, men ändå så vuxen, hade fina händer och ögon. Han var väldigt fin.
Ingenting för mig

Läste igår att det finns planer på att bygga nåt slags badhus/hotell (som ska se ut som en badring) mitt ute i Riddarfjärden i Stockholm, typ framför stadshuset.  Whaaaat??!   Godkveeelll!

Bulldrömmar och ogräsdisaster

Kom nyss hem från Eve, min underbara vän här ute på landsbygden. Vi bakade säkert tusentals kanelbullar, svullade(i något måttliga mängder) och kollade på en jätteskum film. The LakeHouse hette den... jag råder er att om ni ska se den,se den inte själva! Ni kommer att behöva någon att diskutera allt med. Det funkar inte annars. Man fattar inget. Det kanske är meningen och jag och Eve kom fram till att filmens skapare säkert inte heller fattade nåt utan bara skrev ihop det.
Men visst var den bra...men kanske för mycket tänk-hela-tiden-själva-och koncentrera-er-totalt-och-fatta-inget-ändå koncept.. 3 av 5 för det lyckliga slutet.

förmiddagen tillbringade jag typ hånglandes med mormors stenbelagda trädgårdsgång. Notera att hånglandes innebär i närkontakt, på knä, med ansiktet nere i det där jävla ogräset. Så kändes det som att jag hade brutit handlederna också och det var ju sådär lagom behagligt. Men himla snyggt blev det, om man får lov att säga så själv. 

Imorgon drar jag iväg till Stockholm, och Eve kanske kommer upp också på fredag. det ska bli så himla skönt att lämna alltihop. Jag måste verkligen tänka igenom mitt liv nu. Så som det är nu, kommer det inte att kunna fortsätta länge till. Jag måste lämna det där förbannade sjunkande skeppet nu!

Ensam en sommarkväll

wehuu!! Min rockmormor ringde idag och berättade att hon hade köpt en platt-tv!! Är det nåt jag gillar så är det just, platt-tv! (vet inte varför...måste vara nån sjuklig åkomma i samband med att jag älskar inredning och design (ursh, jag vet.. nu jag låter som värsta fab5/Martin Timell..eller nåt) Den var tydligen större än våran, så även det bådar ju gott!  Ursäkta att jag blir glad för "småsaker" men det är ju just dom sakerna som räknas, eller hur? Särskilt som man inte ´har några större saker att glädja sig över!!

Förövrigt tillbringade jag förmiddagen under en stekande het sol, i en randig solstol och i poolen. Detta var mycket trevligt, eftersom tanken på att de följande dagarna antagligen kommer att innebära regn och oväder gjorde att jag njöt extra mycket.
Åh det blir en härlig kväll nu, ensam framför tv:n, mamma är nånstans och hänger upp tavlor inför en utställning.

Nu måste jag be att få rekommendera mig, jag har mat som ska lagas! Godkväll!

RSS 2.0